Palvelut


Taloushallinnon ulkoistaminen säästää aikaa

Taloushallinnon jättäminen ammattilaiselle vapauttaa rasittavista kirjanpitorutiineista sekä antaa varmuuden siitä, että kaikki sujuu aina oikein ja ilman kalliita yllätyksiä. Ulkoistaminen myös vapauttaa yrittäjän aikaa liiketoiminnan hoitamiseen hallinnon sijaan. Joustavat palvelut suunnitellaan täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 

Kirjanpitopalvelut ammattitaidolla toteutettuna

Hoidamme kirjanpidon ja tilinpäätöksen aina lakien sekä hyvän kirjanpito- ja tilinpäätöstavan mukaisesti. Lisäksi laadimme veroilmoituksen verottajan edellyttämällä tavalla – mutta asiakkaan edut huomioiden.

 

Palkanlaskenta ja muut palvelut

Palkanlaskennan, ennakkopidätysten ja työnantajamaksujen lisäksi hoidamme myös työntekijä- ja viranomaisraportoinnin.

 

Vaivaton laskutus, helpompi arki

Laskutuksen voit halutessasi hoitaa itse meidän ohjelmallamme ja me hoidamme suoritusten kirjauksen ja myyntireskontran tai voit tehdä myös sen itse. Laskut ja suoritukset siirtyvät suoraan kirjanpitoon eikä samaa työtä tarvitse tehdä moneen kertaan.

Ostolaskujen osalta voidaan käyttää ostolaskujen sähköistä kierrätystä ja voimme hoitaa koko ostoreskontran, niin että sinun tarvitsee ainoastaan tarkastaa ja hyväksyä internetin kautta ja me hoidamme loput.

Voimme myös hoitaa yrityksenne maksuliikenteen mikä vähentää laskujen käsittelyyn tarvittavaa työpanosta ja vapauttaa energiaa oman liiketoiminnan johtamiseen.

 

Meiltä myös perinteistä kirjanpitopalvelua

Vaikka sähköinen taloushallinto on päivän sana, niin jos toimintasi on hyvin pientä tai muutoin haluat perinteistä kirjanpitopalvelua, niin sekin ilman muuta kuuluu palvelutarjontaamme.

 

Autamme asiakkaitamme yhtiöoikeudellisissa asioissa. Neuvojemme turvin yritystoiminta on helppo aloittaa. Lisäksi neuvomme tarvittaessa myös yhtiömuodon muutoksissa ja liiketoiminnan lopettamisessa. Asiantuntemuksemme myös muissa kirjanpitoon, verotukseen tai taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä on käytettävissä.