Yrityksemme


Ullanlinnan Tili Oy tarjoaa yrityksille, yhteisöille sekä ammatin- ja liikkeenharjoittajille asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä taloushallinnon palveluita.

Meiltä saat kirjanpito-, palkanlaskenta-, laskutus-, reskontra-, maksuliikenne- ja muut taloushallinnon palvelut joko kokonaisvaltaisena pakettina tai vain haluamaltasi osin. Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä tuntee asiakkaan ja tämän asiat ja pystyy siksi reagoimaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme asiantuntemuksen ja modernin teknologian kohtuulliseen hintaan. Olemme Suomen Taloushallintoliiton jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto, mikä takaa sen, että ylläpidämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja kehitämme kaiken aikaa osaamistamme asiakkaidemme parasta ajatellen.

Ullanlinnan Tili Oy on tarjonnut yksilöllisiä taloushallinnon palveluja yrityksille ja yhteisöille jo vuodesta 1986 lähtien. Ammattitaidon ja palvelumme puolesta puhuvat monet toimintamme alusta saakka jatkuneet asiakassuhteet.

Vuodesta 2014 lähtien Ullanlinnan Tili Oy on Count Deal Oy:n tytäryhtiö. Count Deal Oy sijaitsee Kauppakeskus Itiksessä.